»
Blog » Cel mai intalnit tip de ambalaj – pungile maieu

Cel mai intalnit tip de ambalaj – pungile maieu

Pungile din plastic sunt un instrument mereu la indemana atunci cand facem cumparaturi, iar datorita proprietatii lor, ne sunt avantajoase atat noua, in calitate de cumparatori, cat si furnizorilor de bunuri si servicii. De diferinte forme, marimi si culori, sacosele personalizate din plastic au capatat o mare trecere, tot mai multe firme producatoare sau magazine alegand sa le ofere clientilor, ca o rasplata a faptului ca le-au trecut pragul si le-au achizitionat produsele.

Atunci cand vine vorba de personalizate, pungile maieu sunt printre cele mai populare pungi din plastic. Acestea reprezinta cel mai des intalnit tip de ambalaj, fiind folosite in diverse domenii precum: bijuterii, cosmetice, articole vestimentare, farmacii, magazine alimentare sau supermaketuri. Cu ajutorul pungilor maieu se face tranzitia produselor cumparate din cosul de cumparaturi catre locurile unde sunt folosite, devenind asftel un bun mijloc de reclama pentru diversele domenii de afaceri si fiind un mijloc ieftin de promovare.

Ca si cumparatori, preferam pungile tip maieu deoarece acestea sunt usor de transportat, au o rezistenta ridicata la fortele mecanice si la umezeala si, bineinteles, sunt extrem de flexibile, lucru care face transportul cat mai comod. Pe langa avantajele pe care le prezinta pentru cumparator, pungile maieu sunt la fel de importante si pentru firmele producatoare sau pentru magazinele de desfacere. Acestea au un rol important in intiparirea brandului in mintea consumatorului, cu referire la anumit produs cumparat, o oferta, un anumit serviciu de care acesta a beneficiat, insotite intotdeauna de un slogan. Cu ajutorul sacoselor maieu personalizate, puteti intra in casele consumatorilor, promovandu-va astfel afacerile.

Pungile maieu sunt cele mai intrebuintate produse datorita pretului scazut, dar si datorita functionalitatii multiple a acestora. Forma pungilor maieu (de unde le vine si denumirea) este una ergonomica, permitand transportul si manipularea lor fara a fi incomode si fara a ocupa mult spatiu de depozitare. Plasticul din care sunt realizate pungile este unul de calitate superioara, fiind rezistent, pastrandu-si aspectul in timp si retinand calitatea initiala a imprimarii.